Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Marvel's The Punisher

Tv-serie, 2019
Marvel's The Punisher
Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.
De tv-serie Marvel's The Punisher is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Jon Bernthal (The Walking Dead) speelt de hoofdrol in deze serie over wraak. Gebaseerd op de populaire strip van Marvel. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Marvel's The Punisher is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Marvel's The Punisher op IMDB

Score: 8,6 van de 10

The Punisher is a TV series starring Jon Bernthal, Amber Rose Revah, and Ben Barnes. After the murder of his family, Marine veteran Frank Castle becomes the vigilante known as

Acteurs in Marvel's The Punisher

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Marvel's The Punisher

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.
Vasco Rossi: Living It
De meest geliefde rockster van Italië, Vasco Rossi, verleent ongekende toegang tot intieme details uit zijn persoonlijke leven en succesvolle carrière door de decennia heen.
Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Devil's Plan
Twaalf deelnemers gaan zes nachten en zeven dagen lang de strijd aan met humor, strategie en wijsheid. Wie wordt gekroond tot de ultieme winnaar?