Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mary Kom

Film, 2014, 119 minuten
Mary Kom
Tegen de wil van haar vader en de verwachtingen van een mannenmaatschappij in besluit de dochter van een arme rijstboer om aan een bokscarrière te werken.
De film Mary Kom is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend, Meeslepend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mary Kom op Moviemeter

De jonge Chungneijang Kom vindt een bokshandschoen in het wrak na een vliegtuigongeluk in Kangathei, Manipur en wordt er meteen aan gehecht, tot grote ergernis van haar vader Tonpa. Chungneijang groeit uit tot een strijdlustige tiener en belandt in een sportschool waar ze indruk maakt op coach M. Narjit Singh. Ze wordt al snel een van India's vooraanstaande vrouwelijke boksers onder de naam "MC Mary Kom" en maakt kennis met de voetballer Onler. Er zijn uitdagingen, zowel in de vorm van de corrupte staatsambtenaar Sharma als het moederschap.

Mary Kom op IMDB

Score: 7 van de 10

A chronicle of the life of Indian boxer Mary Kom, who went through several hardships before audaciously accomplishing her ultimate dream.

Acteurs in Mary Kom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Mary Kom

Oh My God

Oh My God

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Scorpion

Scorpion

(2018)

Peppa Pig

Peppa Pig

(2011)

Satanic

Satanic

(2016)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

The Sniffer

The Sniffer

(2017)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

P

P

(2006)

Rangoon

Rangoon

(2017)

Man to Man

Man to Man

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.