Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mary Kom

Film, 2014, 119 minuten
Mary Kom
Tegen de wil van haar vader en de verwachtingen van een mannenmaatschappij in besluit de dochter van een arme rijstboer om aan een bokscarrière te werken.
De film Mary Kom is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Inspirerend, Meeslepend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mary Kom op Moviemeter

De jonge Chungneijang Kom vindt een bokshandschoen in het wrak na een vliegtuigongeluk in Kangathei, Manipur en wordt er meteen aan gehecht, tot grote ergernis van haar vader Tonpa. Chungneijang groeit uit tot een strijdlustige tiener en belandt in een sportschool waar ze indruk maakt op coach M. Narjit Singh. Ze wordt al snel een van India's vooraanstaande vrouwelijke boksers onder de naam "MC Mary Kom" en maakt kennis met de voetballer Onler. Er zijn uitdagingen, zowel in de vorm van de corrupte staatsambtenaar Sharma als het moederschap.

Mary Kom op IMDB

Score: 7 van de 10

A chronicle of the life of Indian boxer Mary Kom, who went through several hardships before audaciously accomplishing her ultimate dream.

Acteurs in Mary Kom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Mary Kom

Oh My God

Oh My God

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Scorpion

Scorpion

(2018)

Peppa Pig

Peppa Pig

(2010)

Satanic

Satanic

(2016)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

The Sniffer

The Sniffer

(2017)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

P

P

(2006)

Rangoon

Rangoon

(2017)

Man to Man

Man to Man

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.