Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mary Kom

Film, 2014, 119 minuten
Mary Kom
Tegen de wil van haar vader en de verwachtingen van een mannenmaatschappij in besluit de dochter van een arme rijstboer om aan een bokscarrière te werken.
De film Mary Kom is uitgebracht in 2014 en duurt 119 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Inspirerend, Meeslepend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mary Kom op Moviemeter

De jonge Chungneijang Kom vindt een bokshandschoen in het wrak na een vliegtuigongeluk in Kangathei, Manipur en wordt er meteen aan gehecht, tot grote ergernis van haar vader Tonpa. Chungneijang groeit uit tot een strijdlustige tiener en belandt in een sportschool waar ze indruk maakt op coach M. Narjit Singh. Ze wordt al snel een van India's vooraanstaande vrouwelijke boksers onder de naam "MC Mary Kom" en maakt kennis met de voetballer Onler. Er zijn uitdagingen, zowel in de vorm van de corrupte staatsambtenaar Sharma als het moederschap.

Mary Kom op IMDB

Score: 7 van de 10

A chronicle of the life of Indian boxer Mary Kom, who went through several hardships before audaciously accomplishing her ultimate dream.

Acteurs in Mary Kom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Mary Kom

Oh My God

Oh My God

(2012)

Inkaar

Inkaar

(2013)

Special 26

Special 26

(2013)

Scorpion

Scorpion

(2018)

Peppa Pig

Peppa Pig

(2019)

Satanic

Satanic

(2016)

Queen

Queen

(2014)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Azhar

Azhar

(2016)

Dhanak

Dhanak

(2015)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

The Sniffer

The Sniffer

(2017)

Dear Zindagi

Dear Zindagi

(2016)

P

P

(2006)

Rangoon

Rangoon

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lookism
In een maatschappij waarin alles om een mooi uiterlijk draait, leidt een buitenbeentje een dubbelleven op school: hij wisselt tussen twee totaal tegenovergestelde lichamen.
Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Warriors of Future
Wanneer een meteoor met een vernietigende plant op de wereld inslaat, krijgt een zelfmoordcommando uren de tijd om hun post-apocalyptische stad van de totale ondergang te redden.
Lady Chatterley's Lover
De ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem.