Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mary Portas: Secret Shopper

Tv-serie, 2016
Mary Portas: Secret Shopper
Managementconsultant Mary Portas werkt samen met de Britse winkels waar het meest over geklaagd wordt en helpt ze beter om te gaan met moeilijke klanten.
De tv-serie Mary Portas: Secret Shopper is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mary Portas: Secret Shopper op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Mary Portas works with well-known brands and high-street chains to give shoppers the service they deserve. Mary convinces major brands to bare all and hand over the reins - but will they take on her advice?

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Mary Portas: Secret Shopper

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.