Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mary Portas: Secret Shopper

Tv-serie, 2016
Mary Portas: Secret Shopper
Managementconsultant Mary Portas werkt samen met de Britse winkels waar het meest over geklaagd wordt en helpt ze beter om te gaan met moeilijke klanten.
De tv-serie Mary Portas: Secret Shopper is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mary Portas: Secret Shopper op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Mary Portas works with well-known brands and high-street chains to give shoppers the service they deserve. Mary convinces major brands to bare all and hand over the reins - but will they take on her advice?

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Mary Portas: Secret Shopper

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.