Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mary Portas: Secret Shopper

Tv-serie, 2016
Mary Portas: Secret Shopper
Managementconsultant Mary Portas werkt samen met de Britse winkels waar het meest over geklaagd wordt en helpt ze beter om te gaan met moeilijke klanten.
De tv-serie Mary Portas: Secret Shopper is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mary Portas: Secret Shopper op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Mary Portas works with well-known brands and high-street chains to give shoppers the service they deserve. Mary convinces major brands to bare all and hand over the reins - but will they take on her advice?

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Mary Portas: Secret Shopper

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alma Matters
Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.
Dream Routes
Deze documentaireserie verkent prachtige reisroutes door Zuid- en Centraal-Azië en staat stil bij diverse landschappen en culturen.
Coming Out Colton
Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.
Black Lagoon
Wanneer een succesvolle Japanse zakenman dood wordt geacht na zijn ontvoering door piraten, start hij een nieuw leven als piraat tussen zijn ontvoerders.
The Young Pope
De jonge en charismatische Lenny Belardo wordt verkozen tot de eerste Amerikaanse paus, maar zijn eigenzinnigheid en problemen alarmeren het Vaticaan.