Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mary Portas: Secret Shopper

Tv-serie, 2016
Mary Portas: Secret Shopper
Managementconsultant Mary Portas werkt samen met de Britse winkels waar het meest over geklaagd wordt en helpt ze beter om te gaan met moeilijke klanten.
De tv-serie Mary Portas: Secret Shopper is uitgebracht in 2016. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Inspirerend, Ontroerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mary Portas: Secret Shopper op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Mary Portas works with well-known brands and high-street chains to give shoppers the service they deserve. Mary convinces major brands to bare all and hand over the reins - but will they take on her advice?

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Mary Portas: Secret Shopper

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.
Unseen
Een schoonmaakster is wanhopig op zoek naar haar man. Als een gevreesd misdaadsyndicaat tragische gebeurtenissen uit het verleden ophaalt, drijft dit haar tot moord.
Emergency: NYC
In deze pakkende docuserie zien we hoe de medewerkers van de medische hulpdiensten in New York hun intensieve werkzaamheden combineren met hun persoonlijke leven.