Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Masameer - The Movie

Film, 2020, 99 minuten
Masameer - The Movie
Een meisje met een passie voor AI wil een verschil maken en drie vrienden worden superhelden die misdaad bestrijden. Gebaseerd op de populaire animatiewebserie.
De film Masameer - The Movie is uitgebracht in 2020 en duurt 99 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Cynisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Masameer - The Movie op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Masameer the Movie is based on one of the most successful cartoon shows in the Middle East and is coming to cinemas. The Saudi animation comedy loved by fans across the region sees 'Dana', ...

Acteurs in Masameer - The Movie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Saoedi-Arabië) [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Masameer - The Movie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Mirror, Mirror
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
I Used to Be Famous
Een voormalige boyband-ster krijgt onverwacht een tweede kans op succes wanneer hij in contact komt met een begaafde jonge drummer.
Do Revenge
Een populair meisje op een chique privéschool wordt onttroond en sluit een geheime deal met een bescheiden nieuwe leerlinge om wraak te nemen op elkaars vijanden.