Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mascots

Film, 2016, 95 minuten
Mascots
Christopher Guest mag zich heerlijk laten gaan in deze hilarische komedie waarin verwaande kandidaten in pelskostuum klaar staan om 's werelds beste mascotte te worden.
De film Mascots is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Mascots is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mascots op Moviemeter

Mockumentary over een groep 'niet alledaagse' mannen en vrouwen met grote hoofden en harige kostuums die strijden voor de titel 'Beste mascotte ter wereld'. De hoofdprijs, een gouden mascotte genaamd Golden Fluffy. Onder de mascottes die in Anaheim afdalen voor de Golden Fluffies is een man wiens routine volledig gebaseerd is op loodgieten, een Texaan wiens bewegingen in grote mate zijn beïnvloed door moderne dans, en de vrouwenversierder Ier Canuck die opgroeide in een commune. Gabby Monkhouse is de mascotte die tenslotte jurylid werd. De inzet is hoog en de uitdagers moeten ondermeer rekening houden met dopingcontrole, huwelijksperikelen en voedselvergiftiging.

Mascots op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Mascots is a movie starring Zach Woods, Wayne Wilderson, and Sarah Baker. A look into the world of competitive mascots.

Acteurs in Mascots

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Mascots

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.