Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maya Angelou: And Still I Rise

Documentaire, 2016, 113 minuten
Maya Angelou: And Still I Rise
Een eerbetoon aan het bijzondere leven van dichter en burgerrechtenactiviste Maya Angelou, verteld aan de hand van haar eigen woorden en zeldzame foto's en video's.
De documentaire Maya Angelou: And Still I Rise is uitgebracht in 2016 en duurt 113 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maya Angelou: And Still I Rise op Moviemeter

Score: 4 van de 5

Maya Angelou was een Amerikaans schrijver, dichter en later hoogleraar. Ze maakte naam met haar eerste roman "I know why the caged bird sings", waarin ze traumatische ervaringen uit haar jeugd beschrijft. Deze bestseller werd verfilmd. Angelou laat in haar autobiografische romans een energieke, avontuurlijke (opgroeiende) Afrikaans-Amerikaanse vrouw zien die nergens voor terugdeinst. Met nooit eerder vertoonde beelden, presenteren de makers van deze documentaire de bijzondere reis van Dr. Maya Angelou. Ze werpen hierbij een nieuw licht op de vele aspecten van haar leven. Dit portret van het leven Maya Angelou's is een eerbetoon aan haar nalatenschap. Deze film toont haar leven via archieffoto's en video's en laat tot dusver verborgen momenten zien uit haar uitbundige leven.

Maya Angelou: And Still I Rise op IMDB

Score: 7,8 van de 10

The first feature documentary about the remarkable writer, poet, actress, activist Maya Angelou.

Acteurs in Maya Angelou: And Still I Rise

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Maya Angelou: And Still I Rise

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.