Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maya Memsaab

Film, 1992, 121 minuten
Maya Memsaab
De onverzadigbare behoefte aan romantiek van een mooie, rijke vrouw heeft tragische gevolgen en leidt tot een politieonderzoek.
De film Maya Memsaab is uitgebracht in 1992 en duurt 121 minuten. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maya Memsaab op Moviemeter

De mooie jonge Maya (Deepa Sahi) heeft een geest vol dromen en een lichaam vol verlangens. Op een dag valt haar vader van de trap en breekt hij zijn been. Een jonge arts (Farooque Shaikh) komt hem behandelen. Vanaf dan begint er iets tussen Maya en de dokter te bloeien.

Maya Memsaab op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Young, beautiful, and intelligent Maya lives with her father in a palatial mansion in rural India. When her father suffers a stroke, she calls for the local Dr. Charu Das, who arrives on his bicycle and prescribes treatment for her dad. He comes often, more on the pretext of seeing her, than her dad, and eventually both get married. Years pass by, and Charu is busy engrossed in treating patients, leaving Maya alone to ponder her own fate and life. And it is not long before a young man named Rudra enters her life, and an affair follows. This affair does not last long, as a much younger man, Lalit, now enters Maya's life, and thence begins another passionate affair. But again, Maya is not satisfied. She longs for more than bodily needs, and it is perhaps this that leads to her sudden death, leaving two investigators to probe who or what really killed Maya.

Acteurs in Maya Memsaab

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Duits;Spaans;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Maya Memsaab

Asoka

Asoka

(2001)

Defiance

Defiance

(2008)

Inkaar

Inkaar

(2013)

John Wick

John Wick

(2014)

You Me Her

You Me Her

(2020)

Shimmer Lake

Shimmer Lake

(2017)

Sand Castle

Sand Castle

(2017)

You Get Me

You Get Me

(2017)

Rangoon

Rangoon

(2017)

Gypsy

Gypsy

(2017)

Sunrise

Sunrise

(2014)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

Blue Streak

Blue Streak

(1999)

Dukhtar

Dukhtar

(2014)

Chaahat

Chaahat

(1996)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.