Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Maz Jobrani: Immigrant

Film, 2017, 67 minuten
Maz Jobrani: Immigrant
De Iraans-Amerikaanse comedian Maz Jobrani vrolijkt het Kennedy Center op met grappen over het leven als immigrant in het Trump-tijdperk, valkuilen voor ouders en meer.
De film Maz Jobrani: Immigrant is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 67 minuten. De productieve comedian Jobrani is kernlid van de comedygroep Axis of Evil en speelde in tientallen series en films. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Maz Jobrani: Immigrant is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Maz Jobrani: Immigrant op IMDB

Score: 6,7 van de 10

In this very funny comedy show, Maz mainly focuses on current political environment especially by telling jokes about Donald Trump and his anti-immigrant politics. During the show he talks about immigrants in the United States and their contributions to society just like Americans.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Maz Jobrani: Immigrant

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Familieweekend
Als een rijke vader zich verlooft met een jongere vrouw, zien zijn drie kinderen hun erfenis uit hun handen glippen. Ze ondernemen hilarische stappen om een huwelijk te voorkomen.
À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Love Destiny The Movie
Bhop droomt van een vrouw die hij in een ander leven liefhad en gelooft dat het zijn lot is om haar opnieuw te vinden. Een mysterieuze tijdreiziger dwarsboomt echter zijn plan.
Um Natal Cheio de Graça
Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de levendige Graça, die zich voordoet als zijn nieuwe vlam om zijn traditionele familie niet te beschamen met kerst.
Shaun het schaap: Kerstavonturen
Shaun gaat op zoek naar een grotere kerstkous en laat een steekje vallen. De hele boerderijbende trekt erop uit en beleeft een wild kerstavontuur, compleet met slee!