Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mean Streets

Film, 1973, 111 minuten, 297.185 beoordelingen
Mean Streets
In de film van regisseur Martin Scorsese over Little Italy in New York probeert een kleine crimineel zich binnen de lokale maffia omhoog te werken.
De film Mean Streets is uitgebracht in 1973 en duurt 111 minuten. In de eerste samenwerking van de legendarische regisseur Martin Scorsese met Robert De Niro schittert ook Harvey Keitel. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mean Streets op Moviemeter

Score: 3,4 van de 5

Een wreed portret van de bezeten relatie tussen twee oplichters die zich een bestaan bijeenscharrelen in de buurt Little Italy in New York, waar de boodschap luidt: als je in misdaad handelt betaal je met geweld. Liefde en trouw hebben geen waarden, terwijl ze juist zo goed van pas zouden kunnen komen.

Mean Streets op IMDB

Score: 8 van de 10

A small-time hood struggles to succeed on the "mean streets" of Little Italy.

Acteurs in Mean Streets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Mean Streets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.