Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mean Streets

Film, 1973, 111 minuten, 297.185 beoordelingen
Mean Streets
In de film van regisseur Martin Scorsese over Little Italy in New York probeert een kleine crimineel zich binnen de lokale maffia omhoog te werken.
De film Mean Streets is uitgebracht in 1973 en duurt 111 minuten. In de eerste samenwerking van de legendarische regisseur Martin Scorsese met Robert De Niro schittert ook Harvey Keitel. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mean Streets op Moviemeter

Score: 3,4 van de 5

Een wreed portret van de bezeten relatie tussen twee oplichters die zich een bestaan bijeenscharrelen in de buurt Little Italy in New York, waar de boodschap luidt: als je in misdaad handelt betaal je met geweld. Liefde en trouw hebben geen waarden, terwijl ze juist zo goed van pas zouden kunnen komen.

Mean Streets op IMDB

Score: 8 van de 10

A small-time hood struggles to succeed on the "mean streets" of Little Italy.

Acteurs in Mean Streets

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Mean Streets

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

À tout casser
Frankie en zijn vrienden openen een nachtclub en jagen de gangster die beneden woont tegen zich in het harnas.
Christmas Time Is Here
Romantiek, onroerend goed en familiebanden botsen als een makelaarster verliefd wordt op een belangrijke klant die de gezellige herberg van haar vader wil overnemen.
Angel Falls Christmas
Een door werk geobsedeerde arts wil aan haar ex bewijzen dat ze wel van kerst houdt. Een engelachtige barista helpt haar een checklist voor de feestdagen te maken.
Il mio nome è Vendetta
Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.
Un hombre de acción
In dit drama, geïnspireerd op het leven van Lucio Urtubia, richt een anarchist zich met een ingenieuze vervalsingsoperatie op een van 's werelds grootste banken.