Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Medal of Honor

Tv-serie, 2018
Medal of Honor
In deze docudramaserie zien we de inspirerende, waargebeurde verhalen van dappere militairen die zijn onderscheiden met een Medal of Honor.
De tv-serie Medal of Honor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Medal of Honor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Medal of Honor

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Medal of Honor

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ares
Een ambitieuze studente wil de top van de sociale ladder bereiken in Amsterdam en wordt lid van een exclusief genootschap. Het verbergt echter een vreselijk geheim.
Agent
Een voormalig voetballer probeert het te maken als spelersmakelaar in de wereld van het Afrikaanse voetbal, maar een geheim uit zijn verleden dreigt alles te verwoesten.
Nailed It! - Duitsland
Amateurkoks proberen tevergeefs om spectaculaire lekkernijen te bakken in deze komische competitie, met als zoete hoofdprijs 5000 euro.
NiNoKuni
Twee gewone tieners gaan op een magische zoektocht om het leven van hun vriendin en haar tegenhanger uit een andere wereld te redden. Maar de liefde bemoeilijkt hun reis.
A Fall from Grace
In deze film van Tyler Perry bekent de lieve, gezagsgetrouwe Grace de moord op haar man. Haar jonge advocate is sceptisch en vastberaden de waarheid te achterhalen.