Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Medal of Honor

Tv-serie, 2018
Medal of Honor
In deze docudramaserie zien we de inspirerende, waargebeurde verhalen van dappere militairen die zijn onderscheiden met een Medal of Honor.
De tv-serie Medal of Honor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Medal of Honor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Medal of Honor

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Medal of Honor

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hot Seat
Een onzichtbare afperser houdt een IT-expert gevangen op een bureaustoel met een bom. Als hij wil overleven, moet hij de identiteit van de dader onthullen voordat de tijd om is.
The Hunt for Gold
Op de Wereldruiterspelen in 2018 gaan de ruiters voor goud, terwijl het evenement wordt bedreigd door een orkaan, slechte organisatie en extreme temperaturen.
Wild Boar: The Comeback
Het wilde zwijn was door de eeuwenlange jacht bijna uitgestorven. Maar door hun veerkracht en intelligentie neemt hun aantal nu weer toe in heel Europa.
Wild Venice
Ontdek een minder bekend deel van Venetië: dat van de wilde dieren. In koraalriffen en verborgen tuinen vind je alles, van giftige zoogdieren tot vreemde zeewezens.
Cloaca
Vier voormalige studentenvrienden van in de veertig herenigen zich, maar is hun vriendschap sterk genoeg om de harde waarheden van volwassenheid te overleven?