Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Medal of Honor

Tv-serie, 2018
Medal of Honor
In deze docudramaserie zien we de inspirerende, waargebeurde verhalen van dappere militairen die zijn onderscheiden met een Medal of Honor.
De tv-serie Medal of Honor is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Medal of Honor is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Medal of Honor

Audio en ondertiteling

Audio: Turks;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje)

Meer zoals Medal of Honor

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.