Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Meenakshi Sundareshwar

Film, 2021, 141 minuten
Meenakshi Sundareshwar
Wanneer een pasgetrouwd stel vanwege een unieke baankans ver van elkaar moet wonen, zorgen hun langeafstandshuwelijk en uitgebreide familie voor heisa en hilariteit.
De film Meenakshi Sundareshwar is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 141 minuten. Sanya Malhotra ('Pagglait') en Abhimanyu Dassani ('Mard Ko Dard Nahin Hota') schitteren in deze levendige comedy. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Meenakshi Sundareshwar is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Charmant, Excentriek, Hartverwarmend, Feelgood, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Meenakshi Sundareshwar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiobeschrijving;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Meenakshi Sundareshwar

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Fireproof
Het huwelijk van een toegewijde brandweerman dreigt te stranden, maar juist als alle hoop vervlogen lijkt, grijpt zijn christelijke vader in.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.