Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Megamind: superschurk

Megamind: Superschurk
Film, 2010, 95 minuten, 1.626.236 beoordelingen
Megamind: superschurk
Wanneer de sluwe superschurk Megamind per ongeluk zijn misdaadbestrijdende aartsvijand doodt, krijgt hij een nieuwe vijand die de wereld wil vernietigen
De film Megamind: superschurk is uitgebracht in 2010 en duurt 95 minuten. Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill en Ben Stiller zijn te horen in deze hitcomedy. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Megamind: superschurk op Moviemeter

Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoordt, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?

Megamind: superschurk op IMDB

Score: 7 van de 10

The supervillain Megamind finally defeats his nemesis, the superhero Metro Man. But without a hero, he loses all purpose and must find new meaning to his life.

Acteurs in Megamind: superschurk

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands;Duits

Meer zoals Megamind: superschurk

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.