Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Megamind

Megamind: Superschurk
Film, 2010, 95 minuten, 1.626.236 beoordelingen
Megamind
Wanneer de sluwe superschurk Megamind per ongeluk zijn misdaadbestrijdende aartsvijand doodt, krijgt hij een nieuwe vijand die de wereld wil vernietigen
De film Megamind is uitgebracht in 2010 en duurt 95 minuten. Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, Jonah Hill en Ben Stiller zijn te horen in deze hitcomedy. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Megamind op Moviemeter

Wanneer de beruchte schurk Megamind per ongeluk zijn aartsrivaal Metro Man vermoordt, verliest hij de zin van het leven. Zijn hele leven zat hij achter z'n vijand aan en de vijand achter hem. Nu dit domme ongelukje zijn leven veranderd heeft, creëert hij een nieuwe superheld genaamd Titan. Probleem is dat deze ook de nummer één schurk van de stad wil zijn. Hoe moet het nu?

Megamind op IMDB

Score: 7 van de 10

The supervillain Megamind finally defeats his nemesis, the superhero Metro Man. But without a hero, he loses all purpose and must find new meaning to his life.

Acteurs in Megamind

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie;Nederlands
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Nederlands;Duits

Meer zoals Megamind

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!