Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mein Führer

Film, 2007, 91 minuten
Mein Führer
Duitslands meest gevierde acteur krijgt van nazipropagandist Joseph Goebbels de opdracht de leider van het Derde Rijk voor te bereiden op het geven van een speech.
De film Mein Führer is uitgebracht in 2007 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mein Führer op IMDB

Score: 5,5 van de 10

The action comedy is set in 1944. Hitler appears in it as physically and mentally destroyed person who takes the advice of Goebbels in the actor-teacher of Jewish concentration camp for lessons eloquence to inspire the German people to further fight.

Acteurs in Mein Führer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Mein Führer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.