Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mein Führer

Film, 2007, 91 minuten
Mein Führer
Duitslands meest gevierde acteur krijgt van nazipropagandist Joseph Goebbels de opdracht de leider van het Derde Rijk voor te bereiden op het geven van een speech.
De film Mein Führer is uitgebracht in 2007 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mein Führer op IMDB

Score: 5,5 van de 10

The action comedy is set in 1944. Hitler appears in it as physically and mentally destroyed person who takes the advice of Goebbels in the actor-teacher of Jewish concentration camp for lessons eloquence to inspire the German people to further fight.

Acteurs in Mein Führer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Mein Führer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.