Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mein Führer

Film, 2007, 91 minuten
Mein Führer
Duitslands meest gevierde acteur krijgt van nazipropagandist Joseph Goebbels de opdracht de leider van het Derde Rijk voor te bereiden op het geven van een speech.
De film Mein Führer is uitgebracht in 2007 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mein Führer op IMDB

Score: 5,5 van de 10

The action comedy is set in 1944. Hitler appears in it as physically and mentally destroyed person who takes the advice of Goebbels in the actor-teacher of Jewish concentration camp for lessons eloquence to inspire the German people to further fight.

Acteurs in Mein Führer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Mein Führer

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.