Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Men in Black 3

Men in Black III
Film, 2012, 105 minuten, 732.606 beoordelingen
Men in Black 3
Als de aarde bedreigd wordt door aliens reist Agent J terug in de tijd om met de veel jongere Agent K de geschiedenis te herschrijven.
De film Men in Black 3 is uitgebracht in 2012 en duurt 105 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Men in Black 3 op Moviemeter

Score: 2,98 van de 5

In Men in Black III gaan Agenten J (Will Smith) en K (Tommy Lee Jones) terug... in de tijd. In zijn vijftien jaar bij de Men in Black heeft J heel wat onverklaarbare dingen gezien, maar niets of niemand slaat hem met zoveel verstomming als zijn norse, terughoudende partner. Wanneer het leven van K en het lot van de planeet op het spel staan, zal Agent J terug in de tijd moeten reizen om de dingen recht te zetten. J ontdekt dat het universum geheimen herbergt waarover K hem nooit verteld heeft - geheimen die zich zullen openbaren als hij samen met de jonge Agent K (Josh Brolin) zijn partner, het agentschap, en de toekomst van de mensheid probeert te redden.

Men in Black 3 op IMDB

Score: 7 van de 10

Agent J travels in time to M.I.B.'s early days in 1969 to stop an alien from assassinating his friend Agent K and changing history.

Acteurs in Men in Black 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Men in Black 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Beginning
In deze documentaire worden dappere waaghalzen gevolgd die door uitgeslepen ravijnen springen en in bergstromen en -meren duiken.
The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Fischer Freeskiing
Freeskiërs van over de hele wereld bedwingen de bergen en enorme kliffen, diepe poedersneeuw en perfect onderhouden funparken.
The Man from Toronto
Een identiteitsverwisseling dwingt een stuntelige ondernemer om samen te werken met een beruchte huurmoordenaar, 'De man uit Toronto', in de hoop in leven te blijven.
Man Vs Bee
In deze comedyserie probeert stuntelende vader Trevor het te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past − maar dat leidt alleen maar tot meer chaos.