Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mercenaire

Mercenary
Film, 2016, 98 minuten
Mercenaire
Als Soane tegen de wil van zijn vader Nieuw Caledonië verlaat om rugby te gaan spelen in Frankrijk, krijgt hij een keiharde levenslessen over liefde en succes.
De film Mercenaire is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 98 minuten. Dit moedige verhaal kreeg in 2016 op de Directors' Fortnight, een parallel circuit in Cannes, het label 'Europa Cinemas'. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mercenaire op Moviemeter

Score: 3,17 van de 5

Soane is een jonge man uit Nieuw-Caledonië. Wanneer hij besluit om rugby te gaan spelen in Frankrijk tart hij het gezag van zijn vader. Overgelaten aan zijn lot aan de andere kant van de wereld, neemt zijn odyssee hem mee op reis om een echte man te worden, in een wereld waar er een prijs betaald moet worden om succesvol te worden.

Acteurs in Mercenaire

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Turks;Frans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Frans;Duits;Nederlands

Meer zoals Mercenaire

Young Tiger

Young Tiger

(1973)

Mean Streets

Mean Streets

(1973)

Marseille

Marseille

(2018)

Umrika

Umrika

(2015)

Fearless

Fearless

(2016)

Last Chance U

Last Chance U

(2018)

Toro

Toro

(2016)

7 años

7 años

(2016)

White Girl

White Girl

(2016)

El Vato

El Vato

(2017)

Fauda

Fauda

(2018)

Divines

Divines

(2016)

West Coast

West Coast

(2016)

My Way

My Way

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.