Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mercy

My Days of Mercy
Film, 2016, 87 minuten
Mercy
Als twee broers hun stervende moeder bezoeken, komen oude geheimen naar boven en komen ze in een conflict op leven en dood met hun halfbroers.
De film Mercy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mercy op Moviemeter

De zussen Lucy en Martha Morrow wonen regelmatig executies bij waar ze de mening delen de doodstraf af te schaffen. Op een dergelijk moment ziet Lucy Mercy, dochter van een politieagent wiens partner is gedood. De dader staat op het punt een dodelijke injectie te krijgen en Mercy is aanwezig om gerechtigheid te zien geschieden. De twee vrouwen delen gauw een diepe band.

Mercy op IMDB

Score: 5 van de 10

A single mom and her two boys help take care of their grandmother with mystical powers.

Acteurs in Mercy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Mercy

Between

Between

(2016)

Rebirth

Rebirth

(2016)

Holidays

Holidays

(2016)

Divines

Divines

(2016)

7 años

7 años

(2016)

Mean Streets

Mean Streets

(1973)

U Turn

U Turn

(2016)

Paranoid

Paranoid

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.