Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mercy

My Days of Mercy
Film, 2016, 87 minuten
Mercy
Als twee broers hun stervende moeder bezoeken, komen oude geheimen naar boven en komen ze in een conflict op leven en dood met hun halfbroers.
De film Mercy is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mercy op Moviemeter

De zussen Lucy en Martha Morrow wonen regelmatig executies bij waar ze de mening delen de doodstraf af te schaffen. Op een dergelijk moment ziet Lucy Mercy, dochter van een politieagent wiens partner is gedood. De dader staat op het punt een dodelijke injectie te krijgen en Mercy is aanwezig om gerechtigheid te zien geschieden. De twee vrouwen delen gauw een diepe band.

Mercy op IMDB

Score: 5 van de 10

A single mom and her two boys help take care of their grandmother with mystical powers.

Acteurs in Mercy

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Mercy

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.