Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Meridian

Tv-serie, 2016
Meridian
In het Los Angeles van 1947 leidt de verdwijning van vier mannen, waaronder zijn rechercheur, een politiecommandant naar een grot waar hij een griezelige ontdekking doet.
De tv-serie Meridian is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Meridian is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel, Spannend, IJzingwekkend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Meridian op IMDB

When an attorney is threatened by a co-worker with damning evidence of illegal activity, he must decide how far he is willing to go to protect the life he's made for himself.

Acteurs in Meridian

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Arabisch

Meer zoals Meridian

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Larry Charles' Dangerous World of Comedy
De legendarische comedyschrijver en regisseur Larry Charles reist de wereld rond op zoek naar humor op de meest ongebruikelijke, onverwachte en gevaarlijke plaatsen.
Dating Around
In elke aflevering wordt er geflirt en gefaald en gaat één echte vrijgezel op vijf blind dates. De missie: een perfecte match vinden om mee op een tweede date te gaan.
Dirty John
Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.
Flavorful Origins
Duik in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.
Vivir sin permiso
Als een Galicische schipper en drugsbaron die heimelijk lijdt aan de ziekte van Alzheimer met pensioen gaat, smeedt zijn rechterhand een plan om het imperium te stelen.