Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Meridian

Tv-serie, 2016
Meridian
In het Los Angeles van 1947 leidt de verdwijning van vier mannen, waaronder zijn rechercheur, een politiecommandant naar een grot waar hij een griezelige ontdekking doet.
De tv-serie Meridian is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Meridian is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Intellectueel, Spannend, IJzingwekkend, Onheilspellend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Meridian op IMDB

When an attorney is threatened by a co-worker with damning evidence of illegal activity, he must decide how far he is willing to go to protect the life he's made for himself.

Acteurs in Meridian

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Spaans;Engels - Audiodescriptie;Frans
Ondertiteling: Engels;Arabisch

Meer zoals Meridian

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

It's Bruno!
Een in Brooklyn geboren en getogen man vult zijn dagen met de verzorging van zijn lieve hond Bruno en ziet erop toe dat de buren zijn keffertje met respect behandelen.
Chip en Pieper
Het lieve mopshondje Chip gaat naar de kleuterschool, maakt nieuwe vriendjes en probeert nieuwe dingen, met een beetje hulp van Pieper, haar geheime muizenvriendinnetje.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.
Abyss
Na een onverwacht overlijden in afzonderlijke incidenten, ontdekken Cha Min en Go Se-yeon dat ze weer tot leven zijn gekomen in nieuwe lichamen die ze niet herkennen.
revisions
De stad Shibuya reist door de tijd en belandt in het jaar 2388. AHRV-agent Milo lijft tiener Daisuke en zijn vrienden in om te vechten tegen vijandige cyborgs: revisions.