Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Merlin

Tv-serie, 2012, 2.127.347 beoordelingen
Merlin
Deze familieserie vertelt de legende van koning Arthur: Merlijn arriveert in Camelot waar hij zijn vaardigheden verfijnt om zijn oom te helpen.
De tv-serie Merlin is uitgebracht in 2012. De voor een Oscar genomineerde John Hurt speelt in deze populaire fantasyserie met geweldige speciale effecten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Merlin op Moviemeter

Score: 1,71 van de 5

Camelot, het slot van koning Arthur, is twintig jaar na de val overgenomen door een boze macht. Een prinses en de ridders in haar dienst doen een beroep op de machtige tovenaar Merlijn om het land te redden.

Merlin op IMDB

Score: 8 van de 10

The adventures of the legendary sorcerer as a young man.

Acteurs in Merlin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Spaans (Spanje);Engels;Turks

Meer zoals Merlin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Brilliant Corners: Ghana
Longboardkampioen Sam Bleakley bezoekt Ghana om meer te weten te komen over een lokale surfschoolpionier, Highlife-muziek en de relatie tussen surfen en dansen.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.