Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Merlin

Tv-serie, 2012, 2.127.347 beoordelingen
Merlin
Deze familieserie vertelt de legende van koning Arthur: Merlijn arriveert in Camelot waar hij zijn vaardigheden verfijnt om zijn oom te helpen.
De tv-serie Merlin is uitgebracht in 2012. De voor een Oscar genomineerde John Hurt speelt in deze populaire fantasyserie met geweldige speciale effecten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Merlin op Moviemeter

Score: 1,71 van de 5

Camelot, het slot van koning Arthur, is twintig jaar na de val overgenomen door een boze macht. Een prinses en de ridders in haar dienst doen een beroep op de machtige tovenaar Merlijn om het land te redden.

Merlin op IMDB

Score: 8 van de 10

The adventures of the legendary sorcerer as a young man.

Acteurs in Merlin

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Arabisch;Spaans (Spanje);Engels;Turks

Meer zoals Merlin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

My Daemon
Om zijn moeder te redden, maken een goedhartige jongen en zijn speciale vriendje een reis door het post-apocalyptische Japan. Maar de duistere krachten komen dichterbij.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Onmyoji
In de vergulde enclave van het keizerlijke hof raakt Minamoto Hiromasa bevriend met mysticus Abe Seimei. Ze lossen moeilijke zaken op die afkomstig zijn uit het demonische rijk.
Love Like a K-Drama
Vier Japanse actrices verhuizen naar Zuid-Korea om auditie te doen voor rollen in een reeks liefdesverhalen en samen met Koreaanse acteurs te spelen. Zal er echte romantiek ontstaan?
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.