Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Merry Happy Whatever

Tv-serie, 2019
Merry Happy Whatever
Tijdens een tiendaags kerstbezoek aan Philadelphia probeert een berooide muzikant uit LA de norse vader en hechte broer en zussen van zijn vriendin voor zich te winnen.
De tv-serie Merry Happy Whatever is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Merry Happy Whatever is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Hartverwarmend, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Merry Happy Whatever op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A strong-willed patriarch must balance the demands of his complicated family with the stress of the Christmas season when his youngest daughter comes home for the holidays with a new boyfriend.

Acteurs in Merry Happy Whatever

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Merry Happy Whatever

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hjem til jul
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een vriendje dat ze met kerst kan meenemen.
V Wars
Door een ziekte die slachtoffers in bloedzuigende vijanden verandert, nemen twee beste vrienden het tegen elkaar op in een gevecht voor de toekomst van de mensheid.
The Movies That Made Us
Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.
Sugar Rush Christmas
Deze kersteditie van de bakwedstrijd biedt al het lekkers van Sugar Rush, afgewerkt met een dikke toef kerstsfeer.
Lugar de Mulher
Vier Braziliaanse comedians maken grappen over seksualiteit, politiek, religie en moederschap. Ze willen aantonen dat een vrouw overal op haar plaats is.