Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Merry Men: The Real Yoruba Demons

Film, 2018, 106 minuten
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
De film Merry Men: The Real Yoruba Demons is uitgebracht in 2018 en duurt 106 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Merry Men: The Real Yoruba Demons op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Four rich men (the Merry Men) seduce powerful women, get contracts from the political elite, steal from the rich, give to the poor and have sex with the hottest women in town. They face ...

Acteurs in Merry Men: The Real Yoruba Demons

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Merry Men: The Real Yoruba Demons

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.
Jeszcze przed Świętami
Als een rancuneuze collega haar leveringen saboteert, moeten een koerier en een behulpzame klant racen om alle kerstcadeautjes op tijd bij de juiste ontvangers te krijgen.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.