Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Merry Men: The Real Yoruba Demons

Film, 2018, 106 minuten
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
De film Merry Men: The Real Yoruba Demons is uitgebracht in 2018 en duurt 106 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Merry Men: The Real Yoruba Demons op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Four rich men (the Merry Men) seduce powerful women, get contracts from the political elite, steal from the rich, give to the poor and have sex with the hottest women in town. They face ...

Acteurs in Merry Men: The Real Yoruba Demons

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Merry Men: The Real Yoruba Demons

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
La boda de la abuela
Op de avond vóór oma's bruiloft met de veel jongere tuinman Julio komen twee totaal verschillende families samen voor een weekend vol leugens, drama en botsende culturen.
Shimla Mirchi
Een jongeman is verlegen in het bijzijn van vrouwen en stuurt een liefdesbrief aan zijn vlam. Maar de brief komt bij haar moeder terecht, die denkt dat deze voor haar is.