Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Merry Men: The Real Yoruba Demons

Film, 2018, 106 minuten
Merry Men: The Real Yoruba Demons
De vier rijkste vrijgezellen van Abuja genieten van een leven met snelle auto's, prachtige huizen en aandacht van vrouwen, terwijl ze hun echte leven verbergen.
De film Merry Men: The Real Yoruba Demons is uitgebracht in 2018 en duurt 106 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Merry Men: The Real Yoruba Demons op IMDB

Score: 5,7 van de 10

Four rich men (the Merry Men) seduce powerful women, get contracts from the political elite, steal from the rich, give to the poor and have sex with the hottest women in town. They face ...

Acteurs in Merry Men: The Real Yoruba Demons

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Merry Men: The Real Yoruba Demons

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hearts Beat Loud
De zaken in de muziekwinkel van Frank gaan slecht en zijn dochter Sam gaat studeren aan de universiteit. Nu hoopt hij dat muziek en liefde hem uit de put zullen helpen.
Martin Matte: La vie, la mort...eh la la..!
Comedian Martin Matte uit Québec deelt gênante verhalen uit zijn persoonlijke leven, een oplossing voor trollen op sociale media en meer in deze onvoorspelbare special.
The Bling Lagosians
Het glamoureuze verjaardagsfeest voor een 51-jarige matriarch zet haar naam en erfenis op het spel als de familieschulden aan het licht dreigen te komen.
Het griezelige verhaal van kapitein Onderbroek's Nep-o-ween
Als Melvin een einde probeert te maken aan Halloween, bedenken zijn slimme beste vrienden Harold en Sjors hun eigen spookachtige feestdag. En het wordt een groot succes!
Deon Cole: Cole Hearted
Deon Cole vindt dat comedy de laatste pure vorm van expressie is en legt uit wat het beste moment is om Jezus te danken en het verkeerde moment om 'welp' te zeggen.