Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Metallica: Some Kind of Monster

Tv-serie, 2014
Metallica: Some Kind of Monster
Deze verzameling bestaat uit de veelgeprezen rockdocumentaire over Metallica en een film waarin we zien hoe de groep 10 jaar later nog steeds succes heeft.
De tv-serie Metallica: Some Kind of Monster is uitgebracht in 2014. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Metallica: Some Kind of Monster op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Some Kind of Monster is a music documentary about Metallica's making of their album St. Anger and the difficulties they had to go through in the process. The directors shot over 1200 hours and followed the band around night and day for over a year to create this documentary.

Acteurs in Metallica: Some Kind of Monster

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Metallica: Some Kind of Monster

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Victim/Suspect
Een journalist onderzoekt een zaak van een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan, en ziet een patroon: autoriteiten die zich tegen de slachtoffers keren.
Anna Nicole Smith: You Don't Know Me
Van haar successen als topmodel tot haar tragische dood: in deze documentaire wordt het leven van Anna Nicole Smith bekeken door de ogen van haar naasten.
Queen Cleopatra
Cleopatra vecht als laatste farao van Egypte om haar troon, familie en erfenis te beschermen in dit docudrama met reconstructies en interviews met deskundigen.
Missing: Dead or Alive?
Volg de agenten van een politiebureau in South Carolina op hun urgente zoektocht naar mensen die onder verontrustende omstandigheden zijn verdwenen.
Chimp Empire
Een grote troep chimpansees gedijt goed in een woud in Oeganda en probeert om te gaan met complexe sociale politiek, familiedynamiek en gevaarlijke ruzies om territorium.