Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Metallica: Some Kind of Monster

Tv-serie, 2014
Metallica: Some Kind of Monster
Deze verzameling bestaat uit de veelgeprezen rockdocumentaire over Metallica en een film waarin we zien hoe de groep 10 jaar later nog steeds succes heeft.
De tv-serie Metallica: Some Kind of Monster is uitgebracht in 2014. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Metallica: Some Kind of Monster op IMDB

Score: 7,5 van de 10

Some Kind of Monster is a music documentary about Metallica's making of their album St. Anger and the difficulties they had to go through in the process. The directors shot over 1200 hours and followed the band around night and day for over a year to create this documentary.

Acteurs in Metallica: Some Kind of Monster

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Metallica: Some Kind of Monster

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.