Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Meteor Garden

Tv-serie, 2018
Meteor Garden
Dong Shancai wil uitmuntend presteren op haar droomuniversiteit, waar ze te maken krijgt met een elitaire kliek van knappe, populaire strebers, maar ook liefde vindt.
De tv-serie Meteor Garden is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Remake van de Taiwanese dramaserie geproduceerd door Angie Chai, gebaseerd op Yoko Kamio's mangaserie Boys Over Flowers. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Meteor Garden op IMDB

Score: 8,3 van de 10

An ordinary girl is admitted to the most prestigious school in the country where she encounters F4, an exclusive group comprised of the four wealthiest and handsomest boys in the school - Dao Ming Si, Hua Ze Lei, Xi Men and Mei Zuo.

Acteurs in Meteor Garden

Audio en ondertiteling

Audio: Chinees [Origineel];Chinees - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Meteor Garden

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.