Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mi Gran Noche

My Big Night
Film, 2015, 97 minuten
Mi Gran Noche
Een werkloze man krijgt een baan als figurant tijdens het maken van een tv-special over oudejaarsavond met crisisverwikkelingen. En die avond lijkt niet op te houden.
De film Mi Gran Noche is uitgebracht in 2015 en duurt 97 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mi Gran Noche op Moviemeter

Jose is een werkloze man die wordt ingehuurd als extra in een Oudejaarsavondshow die wordt opgenomen in het midden van augustus aan de rand van Madrid. Enkele honderden mensen zoals hij leven anderhalve week opgesloten en doen alsof ze genieten, lachen, feest vieren, terwijl ze in werkelijkheid kreunen onder de loden hitte. Alphonso, de charismatische zanger, doet er alles aan om zijn rol in de show zo belangrijk mogelijk te maken, terwijl Adanne, een jonge latino zanger, wordt lastiggevallen door fans die hem willen chanteren. Ondertussen ontstaat er een groeiende haat tussen de presentatoren die strijden om de aandacht van de producer, die op zijn beurt vecht tegen de mogelijke sluiting van de zender waarvoor hij werkt. Terwijl er gelachen en geapplaudisseerd wordt, verwacht niemand dat het leven van Alphonso in gevaar is. Kan deze goede man in zo'n gekke wereld overleven?

Mi Gran Noche op IMDB

Score: 6 van de 10

During the never-ending TV taping for a New Year's Eve program, peoples personal lives clash and eventually explode out into the open.

Trailer

Acteurs in Mi Gran Noche

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje)
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits;Nederlands
De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.