Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Film, 2017, 54 minuten
Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
Als Michael Bolton van de kerstman hoort dat hij tegen de kerst 75.000 nieuwe baby's nodig heeft, presenteert hij een 'telethon' om de wereld tot liefde te inspireren.
De film Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 54 minuten. The Lonely Island, Sarah Silverman, Fred Armisen, Maya Rudolph en anderen treden op in deze comedy- en variétéspecial. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special op IMDB

Score: 6,8 van de 10

After Santa tells Michael Bolton that he needs 75,000 new babies by Christmas to meet toy supply, Michael Bolton hosts a sexy telethon to get the world to start making love.

Acteurs in Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.