Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Film, 2017, 54 minuten
Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
Als Michael Bolton van de kerstman hoort dat hij tegen de kerst 75.000 nieuwe baby's nodig heeft, presenteert hij een 'telethon' om de wereld tot liefde te inspireren.
De film Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 54 minuten. The Lonely Island, Sarah Silverman, Fred Armisen, Maya Rudolph en anderen treden op in deze comedy- en variétéspecial. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special op IMDB

Score: 6,8 van de 10

After Santa tells Michael Bolton that he needs 75,000 new babies by Christmas to meet toy supply, Michael Bolton hosts a sexy telethon to get the world to start making love.

Acteurs in Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.