Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Michael Jackson's This Is It

Documentaire, 2009, 111 minuten, 1.156.026 beoordelingen
Michael Jackson's This Is It
Michael Jacksons 'This is It' geeft een unieke kijk op de voorbereidingen voor de ultieme tour van een van de grootste artiesten aller tijden.
De documentaire Michael Jackson's This Is It is uitgebracht in 2009 en duurt 111 minuten. Deze documentaire over de voorbereidingen van wat geen tournee meer zou worden, was nummer 1 bij de release. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze documentaire is Hartverwarmend.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Michael Jackson's This Is It op Moviemeter

Score: 3,37 van de 5

De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen van de wereldberoemde popster Michael Jackson. Ook zien we enkele interviews met vrienden en creatieve partners van Michael. De film bevat voornamelijk videomateriaal van de laatste repetities van Jackson voor zijn nieuwe reeks concerten, kort voor de dood van de popster op 25 juni.

Michael Jackson's This Is It op IMDB

Score: 7 van de 10

A compilation of interviews, rehearsals and backstage footage of Michael Jackson as he prepared for his series of sold-out shows in London.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Michael Jackson's This Is It

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.