Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Michael Jackson's This Is It

Documentaire, 2009, 111 minuten, 1.156.026 beoordelingen
Michael Jackson's This Is It
Michael Jacksons 'This is It' geeft een unieke kijk op de voorbereidingen voor de ultieme tour van een van de grootste artiesten aller tijden.
De documentaire Michael Jackson's This Is It is uitgebracht in 2009 en duurt 111 minuten. Deze documentaire over de voorbereidingen van wat geen tournee meer zou worden, was nummer 1 bij de release. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze documentaire is Hartverwarmend.
Alle leeftijden
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Michael Jackson's This Is It op Moviemeter

Score: 3,37 van de 5

De film is samengesteld uit de honderden uren opnames van de oefensessies en beelden achter de schermen van de wereldberoemde popster Michael Jackson. Ook zien we enkele interviews met vrienden en creatieve partners van Michael. De film bevat voornamelijk videomateriaal van de laatste repetities van Jackson voor zijn nieuwe reeks concerten, kort voor de dood van de popster op 25 juni.

Michael Jackson's This Is It op IMDB

Score: 7 van de 10

A compilation of interviews, rehearsals and backstage footage of Michael Jackson as he prepared for his series of sold-out shows in London.

Trailer

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Turks
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Michael Jackson's This Is It

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.
Run for the Money
In een race tegen de klok proberen beroemde deelnemers wanhopig de in het zwart geklede Jagers te slim af te zijn en kans te maken op een steeds hogere geldprijs.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.