Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Michela Giraud: La verità, lo giuro!

Film, 2022, 63 minuten
Michela Giraud: La verità, lo giuro!
Een succesvolle carrière. De keerzijde van roem. Het tenenkrommende label 'curvy' en haar zware tijd als jonge ballerina. Michela Giraud heeft een hoop te bespreken.
De film Michela Giraud: La verità, lo giuro! is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 63 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Michela Giraud: La verità, lo giuro! is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Michela Giraud: La verità, lo giuro! op IMDB

From the stage of Vinile, in Rome, rigorously standing up alone in front of her audience, Michela Giraud tells her own truth through the strong and self-deprecating point of view that has always distinguished her.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Michela Giraud: La verità, lo giuro!

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
The Life You Wanted
Gloria is na haar transitie eindelijk gelukkig en gesetteld, tot een bezoek van een oude vriendin met verontrustend nieuws haar wereld op z'n kop zet.
Adagio
Verstrikt in een net van chantage en corrupte agenten, zoekt de zoon van een voormalige crimineel hulp bij de oude vrienden van zijn vader, die alles riskeren om hem te redden.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
De grootste comedysterren komen samen om Kevin Hart te eren - en te roasten - als hij de Mark Twain Prize for American Humor in ontvangst neemt tijdens een hilarische ceremonie.
The Roast of Tom Brady
Tom Brady wordt het vuur na aan de schenen gelegd in deze livestream-roast vol sterren met presentator Kevin Hart. (Live-event in het Engels.)