Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Middle School: The Worst Years of My Life

Film, 2016, 92 minuten
Middle School: The Worst Years of My Life
Op Hills Village Middle School komen beginnende striptekenaar Rafe en zijn beste vriend Leo in opstand tegen hun strenge rector door elke schoolregel te overtreden.
De film Middle School: The Worst Years of My Life is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Lauren Graham speelt de moeder van grappenmaker Rafe in deze bewerking van de bestseller van James Patterson. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Middle School: The Worst Years of My Life op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Rafe Katchadorian is een ietwat teruggetrokken tiener die er lustig op los fantaseert. Hij baalt enorm van school en de daarbij behorende regels. Samen met zijn beste vriend Leo bedenkt Rafe een plan om elke regel die in het schoolhandboek staat te overtreden. Maar dat levert uiteraard nogal wat problemen op.

Middle School: The Worst Years of My Life op IMDB

Score: 6,1 van de 10

After his principal (Andy Daly) destroys his sketchbook, Rafe (Griffin Gluck) and his best friend Leo (Thomas Barbusca) decide to "destroy his book" and break every rule in the school's Code of Conduct.

Acteurs in Middle School: The Worst Years of My Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Middle School: The Worst Years of My Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pup Academy
Harige vriendjes gaan op een 'bijhondere' reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy's.
The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Dragon Quest Your Story
Luca treedt in de voetsporen van zijn vader om zijn moeder uit handen van de slechte Ladja te redden. Zijn enige hoop is de hemelse held met het Zenithiaanse zwaard.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.