Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Middle School: The Worst Years of My Life

Film, 2016, 92 minuten
Middle School: The Worst Years of My Life
Op Hills Village Middle School komen beginnende striptekenaar Rafe en zijn beste vriend Leo in opstand tegen hun strenge rector door elke schoolregel te overtreden.
De film Middle School: The Worst Years of My Life is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Lauren Graham speelt de moeder van grappenmaker Rafe in deze bewerking van de bestseller van James Patterson. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze film is Hilarisch, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Middle School: The Worst Years of My Life op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Rafe Katchadorian is een ietwat teruggetrokken tiener die er lustig op los fantaseert. Hij baalt enorm van school en de daarbij behorende regels. Samen met zijn beste vriend Leo bedenkt Rafe een plan om elke regel die in het schoolhandboek staat te overtreden. Maar dat levert uiteraard nogal wat problemen op.

Middle School: The Worst Years of My Life op IMDB

Score: 6,1 van de 10

After his principal (Andy Daly) destroys his sketchbook, Rafe (Griffin Gluck) and his best friend Leo (Thomas Barbusca) decide to "destroy his book" and break every rule in the school's Code of Conduct.

Acteurs in Middle School: The Worst Years of My Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Middle School: The Worst Years of My Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.
Our Universe
Volg het wonderbaarlijke, miljarden jaren oude verhaal van ons universum en de onlosmakelijke band met het leven op aarde in deze meeslepende documentaireserie.
Run for the Money
In een race tegen de klok proberen beroemde deelnemers wanhopig de in het zwart geklede Jagers te slim af te zijn en kans te maken op een steeds hogere geldprijs.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.