Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Middle School: The Worst Years of My Life

Film, 2016, 92 minuten
Middle School: The Worst Years of My Life
Op Hills Village Middle School komen beginnende striptekenaar Rafe en zijn beste vriend Leo in opstand tegen hun strenge rector door elke schoolregel te overtreden.
De film Middle School: The Worst Years of My Life is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Lauren Graham speelt de moeder van grappenmaker Rafe in deze bewerking van de bestseller van James Patterson. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Middle School: The Worst Years of My Life op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Rafe Katchadorian is een ietwat teruggetrokken tiener die er lustig op los fantaseert. Hij baalt enorm van school en de daarbij behorende regels. Samen met zijn beste vriend Leo bedenkt Rafe een plan om elke regel die in het schoolhandboek staat te overtreden. Maar dat levert uiteraard nogal wat problemen op.

Middle School: The Worst Years of My Life op IMDB

Score: 6,1 van de 10

After his principal (Andy Daly) destroys his sketchbook, Rafe (Griffin Gluck) and his best friend Leo (Thomas Barbusca) decide to "destroy his book" and break every rule in the school's Code of Conduct.

Acteurs in Middle School: The Worst Years of My Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Middle School: The Worst Years of My Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
Toet Toet Cory Carson: De Chrissy
De Carson-kids winnen een talentenjacht met een dans die Cory heeft bedacht. Maar als 'De Chrissy' aanslaat, krijgt zijn kleine zusje alle aandacht.
Nadiya’s Time to Eat
In dit kookprogramma serveert Nadiya Hussain heerlijke shortcuts, essentiële ingrediënten en snelle favorieten. Perfect voor drukbezette gezinnen.