Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Middle School: The Worst Years of My Life

Film, 2016, 92 minuten
Middle School: The Worst Years of My Life
Op Hills Village Middle School komen beginnende striptekenaar Rafe en zijn beste vriend Leo in opstand tegen hun strenge rector door elke schoolregel te overtreden.
De film Middle School: The Worst Years of My Life is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Lauren Graham speelt de moeder van grappenmaker Rafe in deze bewerking van de bestseller van James Patterson. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Middle School: The Worst Years of My Life op Moviemeter

Score: 2,88 van de 5

Rafe Katchadorian is een ietwat teruggetrokken tiener die er lustig op los fantaseert. Hij baalt enorm van school en de daarbij behorende regels. Samen met zijn beste vriend Leo bedenkt Rafe een plan om elke regel die in het schoolhandboek staat te overtreden. Maar dat levert uiteraard nogal wat problemen op.

Middle School: The Worst Years of My Life op IMDB

Score: 6,1 van de 10

After his principal (Andy Daly) destroys his sketchbook, Rafe (Griffin Gluck) and his best friend Leo (Thomas Barbusca) decide to "destroy his book" and break every rule in the school's Code of Conduct.

Acteurs in Middle School: The Worst Years of My Life

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Engels

Meer zoals Middle School: The Worst Years of My Life

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

GO! La fiesta inolvidable
Mía's vakantie met haar vader wordt verstoord door de onverwachte komst van Lupe, Mercedes, Juanma en Álvaro. Ze zetten de schoolperikelen aan de rand van het meer voort.
Klaus
Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.
LEGO DC Super Hero Girls: Super-Villain High
De tienersuperheldinnen moeten samenwerken om een grote schurk te verslaan en te voorkomen dat een nieuwe school in de buurt hun vrienden strikt voor duistere missies.
Groene eieren met ham
Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.
My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever
De pony's hebben zin in de feestdagen en trekken lootjes om elkaar cadeautjes te kunnen geven. Vervolgens racen ze Equestria door op zoek naar de perfecte presentjes.