Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Midnight Asia: Eat · Dance · Dream

Tv-serie, 2022
Midnight Asia: Eat · Dance · Dream
De speelse kant van de metropolen van Azië komt 's nachts tot leven. Deze docuserie laat het eten en drinken, de muziek, en de nachtuilen die in het donker opleven, zien.
De tv-serie Midnight Asia: Eat · Dance · Dream is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022. Geschikt voor alle leeftijden. Midnight Asia: Eat · Dance · Dream is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Spaans;Frans;Japans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Japans;Nederlands

Meer zoals Midnight Asia: Eat · Dance · Dream

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
Heart of Invictus
Volg een groep deelnemers die traint voor de Invictus Games van 2022, een wereldwijd sportevenement opgezet door Prince Harry voor gewonde militairen.
Untold: Swamp Kings
In deze docuserie verandert de legendarische en meedogenloze footballcoach Urban Meyer de bijeengeraapte Florida Gators van begin 21e eeuw in een onverslaanbare machine.