Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Midnight at the Magnolia

Film, 2020, 87 minuten
Midnight at the Magnolia
Oude vrienden en radiopresentatoren Maggie en Jack doen net of ze een relatie hebben voor hun families en luisteraars in de hoop dat hun show nationaal wordt uitgezonden.
De film Midnight at the Magnolia is uitgebracht in 2020 en duurt 87 minuten. Romantische comedy met Natalie Hall ('Charmed') en Evan Williams ('Versailles'). Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Charmant, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Midnight at the Magnolia

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Midnight at the Magnolia

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
A Beautiful Life
Een jonge visser met een verborgen talent wordt ontdekt door een muziekproducent. Nu moet hij beslissen of hij klaar is om een ster te worden. En liefde te vinden.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.
¡Que viva México!
Na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, reist Pancho met zijn vrouw en kinderen naar zijn geboortestad. Daar ontstaat chaos met zijn familieleden over de erfenis.
Cattivi Pensieri
Een gerespecteerde advocaat stuit in zijn eigen huis op een onbekende man en raakt geobsedeerd door het idee dat zijn vrouw een affaire heeft.