Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Midnight Diner: Tokyo Stories

Tv-serie, 2016
Midnight Diner: Tokyo Stories
De vaste gasten van een alledaags Japans restaurant krijgen een sterke band door samen te genieten van het eten.
De tv-serie Midnight Diner: Tokyo Stories is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016. Deze serie is gebaseerd op de populaire manga 'Shinya Shokudo', die de 55ste Shogakukan Manga-prijs won. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Midnight Diner: Tokyo Stories op IMDB

Score: 8,4 van de 10

An anthology of human relationship stories connected by the only open in the wee hours diner the characters frequent. Resolutions are often facilitated by the owner/chef.

Acteurs in Midnight Diner: Tokyo Stories

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Midnight Diner: Tokyo Stories

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.