Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Midnight Diner: Tokyo Stories

Tv-serie, 2019
Midnight Diner: Tokyo Stories
De vaste gasten van een alledaags Japans restaurant krijgen een sterke band door samen te genieten van het eten.
De tv-serie Midnight Diner: Tokyo Stories is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze serie is gebaseerd op de populaire manga 'Shinya Shokudo', die de 55ste Shogakukan Manga-prijs won. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Midnight Diner: Tokyo Stories op IMDB

Score: 8,4 van de 10

An anthology of human relationship stories connected by the only open in the wee hours diner the characters frequent. Resolutions are often facilitated by the owner/chef.

Acteurs in Midnight Diner: Tokyo Stories

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Midnight Diner: Tokyo Stories

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?