Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Midnight Diner: Tokyo Stories

Tv-serie, 2019
Midnight Diner: Tokyo Stories
De vaste gasten van een alledaags Japans restaurant krijgen een sterke band door samen te genieten van het eten.
De tv-serie Midnight Diner: Tokyo Stories is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze serie is gebaseerd op de populaire manga 'Shinya Shokudo', die de 55ste Shogakukan Manga-prijs won. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Midnight Diner: Tokyo Stories op IMDB

Score: 8,4 van de 10

An anthology of human relationship stories connected by the only open in the wee hours diner the characters frequent. Resolutions are often facilitated by the owner/chef.

Acteurs in Midnight Diner: Tokyo Stories

Audio en ondertiteling

Audio: Japans;Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Midnight Diner: Tokyo Stories

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Berserk
Een rondzwervende huurling sluit zich aan bij een charismatische leider in zijn meedogenloze zoektocht naar glorie en erkenning in dit epische middeleeuwse verhaal.
Parasyte: The Maxim
Een tiener bestrijdt een horde parasieten uit de ruimte met hulp van Migi, een goedaardige parasiet die de controle over zijn rechterhand heeft overgenomen.
Romesh Ranganathan: The Cynic
In zijn geboortestad Crawley in Engeland vertelt Romesh Ranganathan over veganisme en zijn kinderen. Ook licht hij alvast een tipje van de sluier van zijn comedyspecial op.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.