Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Midnight Mass

Tv-serie, 2021
Midnight Mass
Een charismatische jonge priester arriveert in een troosteloos stadje. Hij brengt grootse wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee.
De tv-serie Midnight Mass is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Ensembledrama met bovennatuurlijke spanning en sluimerende gevaren van de maker van 'The Haunting of Hill House'. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Midnight Mass is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Onheilspellend, Eng, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Midnight Mass

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Midnight Mass

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Santo
Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
The Brave Ones
Een almachtige godin reïncarneert als een jonge vrouw en moet haar goddelijke krachten gebruiken om de dood van haar zus te wreken en haar familie te beschermen van de ondergang.
Forsvinningen – Lørenskog 31. oktober 2018
Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.