Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mighty Express: De treinrace

Film, 2022, 23 minuten
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.
De film Mighty Express: De treinrace is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 23 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mighty Express: De treinrace

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Princess Power
Prinsessenvriendjes uit vier verschillende fruitrijken (Blauwe Bessen, Kiwi, Ananas en Frambozen) komen in actie om hun werelden beter te maken.
Sing
Een optimistische koala probeert zijn theater te redden met een zangwedstrijd waaraan onder andere een verlegen olifant, een tienergorilla en een overwerkte zeug meedoen.
Dog Gone
Wanneer zijn geliefde hond vermist raakt, gaat een jonge man met zijn ouders op een enorme zoektocht om hem te vinden en hem zijn levensreddende medicatie te geven.
Las monstruosas aventuras de Zipi y Zape
Als er opeens allerlei monsters onze wereld binnenkomen, gaan Zip en Zap met hun vrienden op avontuur om ze terug te brengen waar ze thuishoren.
De Bellinga's: Huis op stelten
Een excentriek gezin wint een gouden beker voor vloggen en wordt het doelwit van stuntelende inbrekers. De kinderen staan echter klaar om de boeven te slim af te zijn.