Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mighty Express

Tv-serie, 2021
Mighty Express
Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken!
De tv-serie Mighty Express is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Een kindvriendelijke mix van gedurfde leveringen, riskante heldendaden en non-stopavontuur van de 'PAW Patrol'-maker. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mighty Express

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mighty Express

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

StoryBots: Answer Time
Heb je een vraag? De StoryBots hebben een antwoord! Ga met de nieuwsgierige vriendjes Beep, Boop, Bing, Bang en Bo op leuke avonturen om kennis te vinden voor kinderen als jij.
Jurassic World Kamp Krijtastisch: Het verborgen avontuur
Na een grote storm is voedsel schaars en zijn er overal hongerige dino's. Het is aan jou om de Camp Fam te helpen overleven in deze spannende interactieve special.
Teletubbies
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po nemen je mee op de wonderlijkste avonturen terwijl ze leren en groeien in deze kleurrijke, nieuwe versie van de bekende serie.
Daniel Spellbound
In New York verdient een jonge speurder zijn brood met het verkopen van moeilijk te verkrijgen magische ingrediënten aan tovenaars – maar handelen in magie kan riskant zijn.
Oni: Het verhaal van de dondergodin
In een mystieke wereld van Japanse goden en geesten probeert een moedig meisje in de voetsporen van haar mysterieuze vader te treden en haar ware krachten te vinden.