Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mighty Morphin Power Rangers

Tv-serie, 2010, 775.968 beoordelingen
Mighty Morphin Power Rangers
Vijf tieners zijn door een intergalactische tovenaar uitgekozen om Power Rangers te worden en moeten hun nieuwe krachten gebruiken om de gemene Rita Repulsa te verslaan.
De tv-serie Mighty Morphin Power Rangers is uitgebracht in 2010. Deze populaire actieserie was lange tijd het best bekeken programma op zaterdagochtend. Deze tv-serie is Meeslepend.

Mighty Morphin Power Rangers op Moviemeter

Score: 2,03 van de 5

De snode Ivan Ooze wordt na 6000 jaar gevangschap per ongeluk bevrijdt. Zoals het een ware schurk betaamt wil hij na zijn bevrijding wraak nemen op degene die hem gevangen heeft gezet, en uiteraard de wereld veroveren. Het is aan de Power Rangers de taak hem tegen te houden, alleen deze wordt bemoeilijkt als Ooze Zordon te grazen neemt waardoor de Power Rangers hun krachten verliezen. Als laatste redmiddel zoeken de Rangers de Great Power op de planeet Phaedos wat niet zonder gevaar is.

Mighty Morphin Power Rangers op IMDB

Score: 6 van de 10

A team of teenagers with attitude are recruited to save Angel Grove from the evil witch, Rita Repulsa, and later, Lord Zedd, Emperor of all he sees, and their horde of monsters.

Acteurs in Mighty Morphin Power Rangers

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Mighty Morphin Power Rangers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen. 
Dinotrux
Dinosaurus of vrachtwagen? Wat dan ook, geniet van de enorme Ty Rex, zijn maatje Revvit en hun team die ten strijde trekken tegen de snode V-Morzel.
Club de Cuervos
Een broer en zus gaan een strijd aan met hoge verwachtingen en met elkaar nadat ze een voetbalteam hebben geërfd. Een serie van de makers van 'Nosotros los Nobles'.