Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mijn verhaal - Becoming

Documentaire, 2020, 89 minuten
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
De documentaire Mijn verhaal - Becoming is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 89 minuten. De bekroonde regisseur Nadia Hallgren volgt Michelle Obama en biedt een zeldzaam inkijkje in haar leven en dromen. Geschikt voor alle leeftijden. Mijn verhaal - Becoming is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Intiem, Feelgood, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans - Audiobeschrijving
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mijn verhaal - Becoming

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.