Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Millennium: Mannen die vrouwen haten

Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten
Film, 2009, 152 minuten, 4.128.477 beoordelingen
Millennium: Mannen die vrouwen haten
Een journalist en een hacker werken samen om de onopgeloste verdwijning van het nichtje van een rijke man te onderzoeken. Ze ontdekken de duisterste familiegeheimen.
De film Millennium: Mannen die vrouwen haten is uitgebracht in 2009 en duurt 152 minuten. Noomi Rapace werd in een keer een ster door haar rol als Lisbeth Salander in de Zweedse versie van de bestseller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend.
16 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Millennium: Mannen die vrouwen haten op Moviemeter

Score: 3,84 van de 5

Op 29 september 1966 is de 16 jaar oude Harriet Vanger spoorloos verdwenen. Nu, 40 jaar later, krijgt journalist Mikael Blomkvist een ongewone opdracht: hij wordt door grootindustrieel Henrik Vanger gevraagd de geschiedenis van zijn familie te schrijven. Wat hij eigenlijk wil is de waarheid achterhalen over Harriet. Mikael vindt dat hij wel even uit zijn sleur bij het tijdschrift kan komen en samen met computerdeskundige Lisbeth begint hij aan de opdracht. Ze graven dieper en dieper in het verleden van de familie en komen steeds donkerder geheimen tegen.

Millennium: Mannen die vrouwen haten op IMDB

Score: 8 van de 10

A journalist is aided in his search for a woman who has been missing -- or dead -- for forty years by a young female hacker.

Trailer

Acteurs in Millennium: Mannen die vrouwen haten

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Millennium: Mannen die vrouwen haten

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Spectros
Een groep tieners raakt verwikkeld in een bovennatuurlijke strijd wanneer er eeuwenoude wraakzuchtige geesten verschijnen in het Liberdade-district van São Paulo.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
The Body
Een rechercheur onderzoekt de verdwijning van een lichaam uit een mortuarium in deze mysterieuze en duizelingwekkende remake in Hindi van een Spaanse thriller.