Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Million Dollar Beach House

Tv-serie, 2020
Million Dollar Beach House
Als gretige jonge makelaars een deal proberen te sluiten voor luxe aanbiedingen in de Hamptons, ontstaat er felle concurrentie en is het drama onmiskenbaar.
De tv-serie Million Dollar Beach House is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Geschikt voor alle leeftijden. Million Dollar Beach House is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Million Dollar Beach House

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sins of Our Mother
De zoektocht naar de verdwenen kinderen van Lori Vallow leidt naar een reeks verdachte sterfgevallen, een nieuwe echtgenoot die ook in de dag des oordeels gelooft en moord.
The Gorals - Highlanders of Carpathia
In de Karpaten houdt een gemeenschap van bergbewoners hun oude cultuur in leven, van hun kledingstijl tot hun vakmanschap.
¿A quién le gusta mi follower?
Drie succesvolle influencers coachen elk een volger bij het filteren van hun potentiële dates in de hoop hun digitale likes te kunnen in inruilen voor echte liefde.
Chef's Table: Pizza
Ontdek de beste pizza's wereldwijd bereid door hardwerkende, gerenommeerde chef-koks die elke pizza met passie en creativiteit bakken.
Get Smart With Money
Financiële deskundigen delen hun eenvoudige tips om minder uit te geven en meer te sparen voor mensen die hun uitgaven onder controle willen krijgen en hun doel willen bereiken.