Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

MINDHUNTER

Tv-serie, 2019
MINDHUNTER
Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.
De tv-serie MINDHUNTER is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Cameron Britton kreeg een Emmy-nominatie voor de rol van Edmund Kemper in de serie van David Fincher en Charlize Theron. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.MINDHUNTER is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is IJzingwekkend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

MINDHUNTER op IMDB

Score: 8,5 van de 10

Mindhunter is a TV series starring Jonathan Groff, Holt McCallany, and Anna Torv. Set in the late 1970s, two FBI agents are tasked with interviewing serial killers to solve open cases.

Acteurs in MINDHUNTER

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals MINDHUNTER

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.