Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mio fratello, mia sorella

Film, 2021, 114 minuten
Mio fratello, mia sorella
Wanneer ze door het testament van hun vader worden gedwongen om samen te wonen, proberen broer en zus Nik en Tesla samen met Tesla's kinderen een familie te vormen.
De film Mio fratello, mia sorella is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 114 minuten. Italia'), Alessandro Preziosi ('Medici') en Claudia Pandolfi ('Baby') schitteren in dit drama. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Mio fratello, mia sorella is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mio fratello, mia sorella

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Italiaans - Audiobeschrijving;Italiaans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Italiaans;Nederlands

Meer zoals Mio fratello, mia sorella

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Green Book
Twee mannen maken kennis met een nieuwe wereld wanneer een gedistingeerde pianist een botte chauffeur inhuurt voor zijn concertreeks in het zuiden van de VS.
JFK
JFK
Een officier van justitie uit New Orleans onderzoekt de moord op John F. Kennedy en ontdekt dat er meer achter zit dan de officiële versie wil doen geloven.
Philadelphia
De jurist Andrew Beckett uit Philadelphia begint een rechtszaak tegen zijn advocatenkantoor als hij onrechtmatig wordt ontslagen omdat hij homo en hiv-positief is.
La môme
Aangrijpend drama over de legendarische Parijse zangeres Édith Piaf. Haar passie voor muziek hield haar op de been in haar tragische leven.
Lost City of Z
Aan het begin van de 20e eeuw raakt de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett geobsedeerd door de zoektocht naar een mysterieuze oude beschaving in het Amazonegebied.