Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

Tv-serie, 2019
Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir
Wanneer Parijs in gevaar is, verandert Marinette in Ladybug. Maar ze weet niet dat Adrien, op wie ze verliefd is, als de superheld Cat Noir ook steden redt.
De tv-serie Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Marinette Dupain-Cheng, a shy high-school student, has inherited some magical ladybug-shaped earrings. The ornaments grant the power of Luck to whoever wears them. Yet there is one condition : they have to be worn in an altruistic manner, or else, beware of the consequences . Whenever the situation needs it, Marinette turns into LADYBUG, the guardian angel.

Acteurs in Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels;Turks

Meer zoals Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Class
Drie studenten uit een arme buurt gaan naar een exclusieve middelbare eliteschool in Delhi waar duistere geheimen en geruchten uiteindelijk tot moord leiden.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.