Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

Tv-serie, 2016
Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir
Wanneer Parijs in gevaar is, verandert Marinette in Ladybug. Maar ze weet niet dat Adrien, op wie ze verliefd is, als de superheld Cat Noir ook steden redt.
De tv-serie Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir is uitgebracht in 2016. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Marinette Dupain-Cheng, a shy high-school student, has inherited some magical ladybug-shaped earrings. The ornaments grant the power of Luck to whoever wears them. Yet there is one condition : they have to be worn in an altruistic manner, or else, beware of the consequences . Whenever the situation needs it, Marinette turns into LADYBUG, the guardian angel.

Acteurs in Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Nederlands;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels;Turks

Meer zoals Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.