Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Miseducation

Tv-serie, 2023
Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
De tv-serie Miseducation is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Miseducation is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Miseducation

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Miseducation

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Thursday's Widows
Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.
El cuerpo en llamas
Als er een politieagent wordt vermoord en in brand wordt gestoken, kijkt iedereen naar twee andere agenten: zijn vriendin en haar minnaar. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
A Time Called You
Een rouwende vrouw reist op magische wijze door de tijd naar 1998, waar ze een man ontmoet die sprekend lijkt op haar overleden geliefde.