Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Miss Americana

Documentaire, 2020, 85 minuten
Miss Americana
In deze verhelderende documentaire omarmt Taylor Swift haar rol als songwriter, artieste en vrouw die de kracht van haar stem ten volle gebruikt.
De documentaire Miss Americana is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 85 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend, Inspirerend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Miss Americana op IMDB

Score: 8 van de 10

A look at iconic pop artist Taylor Swift during a transformational time in her life as she embraces her role as a singer/songwriter and harnesses the full power of her voice.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Miss Americana

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.
The Eddy
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.