Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Missed Connections

Film, 2023, 107 minuten
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?
De film Missed Connections is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 107 minuten. Miles Ocampo ('Write About Love') en Kelvin Miranda ('Dead Kids') spelen in deze grappige romcom van Jelise Chung. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Missed Connections is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bitterzoet, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Missed Connections

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Filipijns - Audiodescriptie;Filipijns [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Filipijns;Frans;Nederlands

Meer zoals Missed Connections

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Kids: Armageddon
Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.
Soltera codiciada 2
De toekomst van haar twee beste vriendinnen ziet er rooskleurig uit. Maar Ma Fé zelf is blut en heeft geen inspiratie vlak voor de strakke deadline van haar boek.
Once Upon a Crime
Op het koninklijk bal met Assepoester belandt Roodkapje midden in een mysterie. Kan ze de zaak oplossen voordat het middernacht wordt?
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
El Conde
Augusto Pinochet is een vampier die wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje. Een duistere satire van Pablo Larraín.