Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mission Blue

Documentaire, 2014, 94 minuten, 81 beoordelingen
Mission Blue
In deze documentaire wordt oceanograaf Sylvia Earle gevolgd tijdens haar campagne om de oceanen te redden van bedreigingen, zoals overbevissing en giftig afval.
De documentaire Mission Blue is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 94 minuten. Regisseur James Cameron (Titanic) is een van de experts met advies voor deze Netflix-original. Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mission Blue op Moviemeter

De oceanen zijn aan het sterven door vervuiling, overbevissing en verzuring. Iets wat volgens Sylvia Earle - een beroemde Amerikaanse oceanografe, diepzeeonderzoekster en auteur - zal resulteren in een ecologische catastrofe, die weldra een verwoestende invloed zal hebben op alles wat leeft op aarde. Dus ook op de mens.

Mission Blue op IMDB

Score: 8 van de 10

Feature documentary about legendary oceanographer, marine biologist, environmentalist and National Geographic Explorer-in-Residence Sylvia Earle, and her campaign to create a global network of protected marine sanctuaries.

Acteurs in Mission Blue

Meer zoals Mission Blue

Océans

Océans

(2009)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.