Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mission Blue

Documentaire, 2014, 94 minuten, 81 beoordelingen
Mission Blue
In deze documentaire wordt oceanograaf Sylvia Earle gevolgd tijdens haar campagne om de oceanen te redden van bedreigingen, zoals overbevissing en giftig afval.
De documentaire Mission Blue is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 94 minuten. Regisseur James Cameron (Titanic) is een van de experts met advies voor deze Netflix-original. Deze documentaire is Inspirerend, Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mission Blue op Moviemeter

De oceanen zijn aan het sterven door vervuiling, overbevissing en verzuring. Iets wat volgens Sylvia Earle - een beroemde Amerikaanse oceanografe, diepzeeonderzoekster en auteur - zal resulteren in een ecologische catastrofe, die weldra een verwoestende invloed zal hebben op alles wat leeft op aarde. Dus ook op de mens.

Mission Blue op IMDB

Score: 8 van de 10

Feature documentary about legendary oceanographer, marine biologist, environmentalist and National Geographic Explorer-in-Residence Sylvia Earle, and her campaign to create a global network of protected marine sanctuaries.

Acteurs in Mission Blue

Meer zoals Mission Blue

Océans

Océans

(2009)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.