Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo

Documentaire, 2017, 99 minuten
Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo
Deze documentaire toont aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews hoe Mission Control geschiedenis schreef tijdens het Apollo-programma.
De documentaire Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo is uitgebracht in 2017 en duurt 99 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Dit is het verhaal van de mensen bij Mission Control in Houston die de Apollo-missies naar de maan hielpen slagen. Velen van hen werden geboren in een wereld van economische onrust en geopolitieke conflicten. Anderen groeiden op het rustige platteland of juist in de buurt van één van de vele mijnbouwsteden. Van verschillende afkomsten werd een buitengewoon team samengesteld. Een team dat invulling gaf aan de droom van president Kennedy. Deze documentaire laat de beleving zien van de mensen op de achtergrond van het ruimteprogramma, van de Mercury- en Gemini-missies, naar de ramp met Apollo 1-brand en uiteindelijk naar de gloriedagen van de maanmissies: de mensen van Mission Control.

Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo op IMDB

Score: 7,6 van de 10

At the heart of the Apollo program was the special band of brothers in Mission Control. The feature documentary film Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo tells their stories, describing the rural homesteads and smokestack towns they came from, and the remarkable team they became. The film consists of interviews with those who worked in Mission Control and astronauts, enhanced by extraordinary archive, stunning VFX and an original orchestral score. The film covers the first journeys to the moon by Apollo 8 and Apollo 11, and the huge effort required to save the crew of Apollo 13.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Mission Control: The Unsung Heroes of Apollo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.