Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Mission Impossible 4
Film, 2011, 134 minuten, 3.769.097 beoordelingen
Mission: Impossible - Ghost Protocol
Geheim agent Ethan Hunt en zijn team worden beschuldigd van het plegen van een bomaanslag op het Kremlin. Ze gaan op een gevaarlijke missie om hun onschuld te bewijzen.
De film Mission: Impossible - Ghost Protocol is uitgebracht in 2011 en duurt 134 minuten. Tom Cruise en Jeremy Renner zijn niet weg te denken uit MI, die de 7e plaats veroverde dat jaar. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mission: Impossible - Ghost Protocol op Moviemeter

Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin gebouw in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team, echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Terwijl hij opgejaagd wordt door een ambitieuze agent (Renner) die Hunt zelf heeft opgeleid, moet hij niet alleen zijn onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.

Mission: Impossible - Ghost Protocol op IMDB

Score: 7 van de 10

The IMF is shut down when it's implicated in the bombing of the Kremlin, causing Ethan Hunt and his new team to go rogue to clear their organization's name.

Trailer

Acteurs in Mission: Impossible - Ghost Protocol

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Mission: Impossible - Ghost Protocol

Shooter

Shooter

(2007)

The Kingdom

The Kingdom

(2007)

The Bank Job

The Bank Job

(2008)

Eagle Eye

Eagle Eye

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

The Tourist

The Tourist

(2010)

Looper

Looper

(2012)

Non-Stop

Non-Stop

(2014)

The Saint

The Saint

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Arthdal Chronicles
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.
Malibu Rescue: The Series
De Botjes hebben hun training afgerond en keren terug naar het strand voor een reeks spannende reddingen en een flinke dosis humor.
Hotel Artemis
In een dystopisch LA lapt een verpleegster criminelen op in een geheim ziekenhuis met strenge regels. Maar als er rellen uitbreken en de eigenaar komt, is alles mogelijk.
Rim of the World
Vier zeer verschillende tieners zijn op zomerkamp wanneer aliens de planeet aanvallen. Ze begeven zich op een gevaarlijke missie om de wereld te redden.
Mard Ko Dard Nahi Hota
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.