Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mission Impossible III

Film, 2006, 125 minuten, 4.475.918 beoordelingen
Mission Impossible III
In deze Mission: Imposssible doet Ethan geen veldwerk meer, maar wordt hij toch weer gevraagd en komt hierbij op het spoor van zijn meest dodelijke tegenstander ooit.
De film Mission Impossible III is uitgebracht in 2006 en duurt 125 minuten. Televisiemaker J.J. Abrams debuteerde met deze film in de bioscoop en sindsdien is de film niet meer weg te denken. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mission Impossible III op Moviemeter

Geheim agent Ethan Hunt wordt vastgehouden. Hij dreigt te worden neergeschoten voor de ogen van zijn vrouw. Het begin van een kat-en-muis-spel, waarbij Hunt alle special agents die hij vertrouwt, nodig heeft om zichzelf én zijn vrouw te redden.

Mission Impossible III op IMDB

Score: 7 van de 10

Ethan Hunt comes face to face with a dangerous and sadistic arms dealer while trying to keep his identity secret in order to protect his girlfriend.

Acteurs in Mission Impossible III

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Mission Impossible III

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Mat Kilau
Wanneer Britse troepen Pahang binnenvallen, leidt een legendarische krijger zijn volk in een guerrillaoorlog om hun land te beschermen tegen de dreiging van kolonisatie.
Anna
Een misbruikte vrouw begint een nieuw leven als KGB-moordenares en gaat undercover als model in Parijs. Maar alle deals zijn van de baan als haar dekmantel wordt verraden.
Operation Ragnarok
In deze dystopische thriller komt tijdens een incident een virus vrij dat mensen in monsters verandert. Nu moet de hele stad samenwerken om te overleven.
Bird on a Wire
Een advocate en haar ex-verloofde, die in het getuigenbeschermingsprogramma zit na het verraden van drugkoeriers, gaan op de vlucht nadat ze zijn dekmantel heeft prijsgegeven.