Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mission Majnu

Film, 2023, 128 minuten
Mission Majnu
In de jaren 70 neemt een Indiase undercover spion een dodelijke missie aan om een geheim kernwapenprogramma in het hart van Pakistan te ontmaskeren.
De film Mission Majnu is een Netflix Original en is uitgebracht in 2023 en duurt 128 minuten. The Rise) in deze spannende actiethriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Mission Majnu is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Mission Majnu

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Hindi - Audiodescriptie;Hindi [Origineel];Tamil;Telugu
Ondertiteling: Duits;Engels (India);Spaans (Spanje);Frans;Hindi;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Mission Majnu

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Appleseed: Alpha
Een jonge soldaat en haar cyborgpartner proberen te overleven in het postapocalyptische New York en gaan op zoek naar de legendarische stad Olympus.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.
Maharaj
Een dappere journalist onderzoekt het immorele gedrag van een aanbeden leider. Gebaseerd op een waargebeurde historische rechtszaak.