Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mitt

Documentaire, 2014, 93 minuten, 281 beoordelingen
Mitt
Deze documentaire met nog nooit vertoonde beelden van Mitt Romney's presidentiële race in 2012 geeft een heel ander beeld van de man.
De documentaire Mitt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitt op Moviemeter

Mitt volgt de presidentiële aspiraties van de voormalige gouverneur, van Kerstmis 2006 tot zijn eerste run voor Republikeinse kandidaat in 2008 en zijn presidentiële concessie-toespraak in 2012. We zien interactie met potentiële kiezers, voorbereidingen voor de debatten, persoonlijke momenten met zijn familie en de uiteindelijke resultaten van de presidentsverkiezingen.

Mitt op IMDB

Score: 7 van de 10

Mitt Romney and his family are followed through their US Presidential campaigns.

Acteur

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.