Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mitt

Documentaire, 2014, 93 minuten, 281 beoordelingen
Mitt
Deze documentaire met nog nooit vertoonde beelden van Mitt Romney's presidentiële race in 2012 geeft een heel ander beeld van de man.
De documentaire Mitt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitt op Moviemeter

Mitt volgt de presidentiële aspiraties van de voormalige gouverneur, van Kerstmis 2006 tot zijn eerste run voor Republikeinse kandidaat in 2008 en zijn presidentiële concessie-toespraak in 2012. We zien interactie met potentiële kiezers, voorbereidingen voor de debatten, persoonlijke momenten met zijn familie en de uiteindelijke resultaten van de presidentsverkiezingen.

Mitt op IMDB

Score: 7 van de 10

Mitt Romney and his family are followed through their US Presidential campaigns.

Acteur

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Trixie Mattel: Moving Parts
Dragqueen Trixie Mattel deelt de bitterzoete realiteit van succes in deze documentaire over haar weg naar roem en de daaropvolgende muziekcarrière.
Bethany Hamilton: Unstoppable
Deze documentaire vertelt het verhaal van Bethany Hamilton die als surfende tiener haar arm verloor en daarna groots werd in de surfsport en in haar persoonlijke leven.
El día menos pensado
De profwielrenners van Team Movistar houden één doel voor ogen en dat is winnen. Maar er komen ook uitdagingen, controverses en interne conflicten op hun pad.
Crip Camp: A Disability Revolution
Een revolutionair zomerkamp inspireert een groep tieners met een beperking om een ​​beweging op te richten die de weg vrijmaakt voor meer gelijkheid.
Fangio: El hombre que domaba las máquinas
Juan Manuel Fangio was de koning van de Formule 1 en won vijf wereldkampioenschappen in de vroege jaren 50, voordat de veiligheid een belangrijke rol ging spelen.