Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mitt

Documentaire, 2014, 93 minuten, 281 beoordelingen
Mitt
Deze documentaire met nog nooit vertoonde beelden van Mitt Romney's presidentiële race in 2012 geeft een heel ander beeld van de man.
De documentaire Mitt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitt op Moviemeter

Mitt volgt de presidentiële aspiraties van de voormalige gouverneur, van Kerstmis 2006 tot zijn eerste run voor Republikeinse kandidaat in 2008 en zijn presidentiële concessie-toespraak in 2012. We zien interactie met potentiële kiezers, voorbereidingen voor de debatten, persoonlijke momenten met zijn familie en de uiteindelijke resultaten van de presidentsverkiezingen.

Mitt op IMDB

Score: 7 van de 10

Mitt Romney and his family are followed through their US Presidential campaigns.

Acteur

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.