Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mitt

Documentaire, 2014, 93 minuten, 281 beoordelingen
Mitt
Deze documentaire met nog nooit vertoonde beelden van Mitt Romney's presidentiële race in 2012 geeft een heel ander beeld van de man.
De documentaire Mitt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitt op Moviemeter

Mitt volgt de presidentiële aspiraties van de voormalige gouverneur, van Kerstmis 2006 tot zijn eerste run voor Republikeinse kandidaat in 2008 en zijn presidentiële concessie-toespraak in 2012. We zien interactie met potentiële kiezers, voorbereidingen voor de debatten, persoonlijke momenten met zijn familie en de uiteindelijke resultaten van de presidentsverkiezingen.

Mitt op IMDB

Score: 7 van de 10

Mitt Romney and his family are followed through their US Presidential campaigns.

Acteur

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.
Nelma Kodama: The Queen of Dirty Money
Nelma Kodama is weer op vrije voeten en vertelt wat haar aandeel is geweest als berucht valutahandelaar op de zwarte markt in een groot Braziliaans corruptieschandaal.