Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mitt

Documentaire, 2014, 93 minuten, 281 beoordelingen
Mitt
Deze documentaire met nog nooit vertoonde beelden van Mitt Romney's presidentiële race in 2012 geeft een heel ander beeld van de man.
De documentaire Mitt is een Netflix Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mitt op Moviemeter

Mitt volgt de presidentiële aspiraties van de voormalige gouverneur, van Kerstmis 2006 tot zijn eerste run voor Republikeinse kandidaat in 2008 en zijn presidentiële concessie-toespraak in 2012. We zien interactie met potentiële kiezers, voorbereidingen voor de debatten, persoonlijke momenten met zijn familie en de uiteindelijke resultaten van de presidentsverkiezingen.

Mitt op IMDB

Score: 7 van de 10

Mitt Romney and his family are followed through their US Presidential campaigns.

Acteur

Regisseur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.
Mumbai Mafia: Police vs The Underworld
In het Mumbai van de jaren 90 hebben een misdaadbaas en zijn netwerk de macht over de stad - tot de opkomst van 'encounter cops' die schaamteloos hun doelwitten vermoorden.
MADOFF: The Monster of Wall Street
In deze docuserie wordt de opkomst en ondergang gevolgd van financier Bernie Madoff, het brein achter een van de grootste ponzifraudes in de geschiedenis van Wall Street.
Romantic Road
Deze documentaire volgt een Engelse advocaat en zijn vrouw terwijl ze opnieuw een jeugdreis door India en Bangladesh maken in hun Rolls-Royce uit 1936.