Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Mob Psycho 100

Tv-serie, 2018
Mob Psycho 100
Er is een organisatie die mediums bij elkaar zoekt voor misdadige doeleinden. De krachtige Mob probeert echter alleen maar de hoofdrol in zijn eigen leven te spelen.
De tv-serie Mob Psycho 100 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Mob Psycho 100 is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Meeslepend, Excentriek.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mob Psycho 100 op IMDB

Score: 5,2 van de 10

A psychic middle school boy tries to live a normal life and keep his growing powers under control, even though he constantly gets into trouble.

Acteurs in Mob Psycho 100

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Japans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Frans;Japans

Meer zoals Mob Psycho 100

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.